Domo-kun Link Select

Jun 6, 2012

terharu dengar lagu ni,, =='

meminati lagu ni sejak layan cite SEINDAH SAKURA,, aww,, >.<
walaupon bunga sakura tuh muncul sekejap je, tp keindahan nye memukau pandangan kita,, 
begitu juga dlam hidup aku,, 
punya insan yang hadir dalam hidup,, 
walaupon hadirnya cuma seketika,,
tp,, kenangan bersama nya walaupon seketika cuma itu aku simpan dlm diri dan jadi kn ianya satu kenangan yang indah,, yang tak best-II suma aku buang jauh dah,, sebab aku mahu hidup aku happy-II saja,,
to that person,, buang lah yang keruh,, ambillah yang jernih,, :)
aku still anggap kau kawan,, dunia dan akhirat,, 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...