Domo-kun Link Select

Jun 18, 2012

hanya aku cinta kau seorang

Assalamualaikum,,

bosan meh ni,,,tiba-II tangan ni gedik-II plak nak pi tengok-II lagu kat youtube,, buka punya buka,, belek punya belek,, ni ha,, ambik kau,, awww,, lagu sweet sour +++ yang menjadi pilihan aku hari ini adalah lagu ost dari cerita HANYA AKU CINTA KAU SEORANG,, 
(tiba-II berangan >>> kalau lah ada yang cinta aku seorang <<<) arr,, wake up dari angan-II yang kosong ini,,, oke,, suka lagu ni sebab lagu+lirik dia lah,, bagi aku amat bermakna dan mengasyikkan di hati,, menitik air mata ni dengar lagu ni,, >.< (banyak drama tol) *dush dush dush* cengeng tol,, tak mau cam ni,,  :) oke,, bg sinopsis cerita ni cket,, 


Sinopsis : 
Mengisahkan seorang wanita yang bernama MURNI yang sedang dalam kembara mencari 'soulmate'. Murni dipaksa oleh kawan baiknya, MUKHLIS dan STACY untuk mencari teman lelaki di dalam sebuah laman sesawang 'Meet Soulmate'. (aku pon nak try-II cari soulmate lah,, boleh tak???) >.<

Walaupun Murni tidak mempercayai lelaki yang dikenali di dalam internet, namun kerana paksaan dia menurut. Murni sebenarnya menyukai Mukhlis, sahabat sehidup sematinya tetapi kecewa kerana dia menyangka Mukhlis homoseksual yang sedang bercinta dengan AYIM. Dengan galakan dari Mukhlis dan Stacy, Murni akhirnya menemui seorang lelaki bernama IQWAL. 

Murni menyenangi Iqwal, namun satu insiden telah menyebabkan Murni tersalah anggap yang Iqwal juga seorang homoseksual. Murni merasa sangat kecewa dan berputus asa terhadap lelaki, apatah lagi apabila dia mengetahui tentang kecurangan FELIX, suami Stacy. ZIZI, adik kepada Iqwal bersungguh-sungguk menjejaki Murni untuk menjelaskan perkara yang sebenarnya kerana dia mengetahui yang abangnya telah jatuh cinta pada Murni. 

Ketika inilah Ayim pula tampil dan menjelaskan pada Murni yang Mukhlis sebenarnya bukan songsang seperti yang disangkakan oleh Murni selama ini. Mukhlis amat mencintai Murni namun dia tak mahu berterus terang kerana dia takut akan kehilangan Murni. >>>>ape ending die yer<<<<???

p/s.. lau dah cinta someone tuh,, terus terang jer,, lau kene kebas,, baru tau,, hambik kau,, time tuh baru lah tercengang-II,, so,, kesian la kt hati tu jgk oke,,! jgn biarkan ianya sakit.. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...