Domo-kun Link Select

Jul 21, 2013

bubur biji nangka + pengat pisang

Assalamualaikum..

hari ni dah masuk hari ke 11 berpuasa di bulan RAMADHAN.. alhamdulillah.. sem ni aku ceria disamping sahabat-sahabat aku.. ha, berbuka hari ni, kitorang buat BUBUR BIJI NANGKA dan PENGAT PISANG.

Alhamdulillah, dapat aku belajar benda baru,  sebelum ni lau ada kat rumah, main order je nak makan apa, nanti mak aku yang buat kan, tak pun kak chik yang buat kan, manja giler... !!

seronok sangat dapat main masak-masak dengan sahabat-sahabat aku kat sini.. ^_^ walaupun ada kelas siang tadi, balik kul 5.. penat jugak la, tapi dek kerana semangat untuk buat bubur biji nangka dengan pengat pisang, kami gagahkan diri untuk bergotong royong sama-sama untuk masak..








eh eh,, magic egg.. apakah itu?? hari ni dah masuk hari ke 3 dengan magic egg... nak tahu x apa tu MAGIC EGG...?? nanti aku story, la ni aku nak pi buat kerja dulu.. >.< tata
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...