Domo-kun Link Select

Jul 15, 2012

nampak cutee tp tak suka benda alah ni since kecik-II lg,,, -_-'

adakah semua ini menjadi mainan anda ketika anda kecik-II?? 
hanya utk wanita je k,,






comel kan doll ni semua, aku sgt suke tgk benda-II ni kt kdai tau,, tapi sebenar  nya dalam hati ni Tuhan saja yg tau betapa takut nya aku ngan benda alah ni lau di bawak balik ke rumah,,
ahaha,,
ada cerita di sebalik nya napa semua ini berlaku,,,


--->>>





 yeah,, gara-II doll ni la tau x,, masa kecik-II suka la tgk cita kartun,, tp kartun ni la yg paling terkesan kat hati ini hingga wat aku x suka ngn doll yg cute,, especially doll yg bila kita baringkan mata dia terpejam, n bila bangun@dirikan mata dia terbuka,, wah,, seram gila,, time tuh banyak sgt lah berimaginasi yg -ve yg keluar,,, 

kejam sangat cita ni,,


since tgk cita ni,,
tgk doll pon takot dah,,
my mom belikan doll pon, tolak tepi dah mainan tu,,heh,, ELERGIK k,, @_@
moral value:
please jgn tnjukkan kat bdk kecik benda yg ganas-II n kejam-II,
hati budak ni sgt lembut, 1st dia trauma ngn 1 benda, memg selamanya dia ingt,, :) 

2 comments:

  1. Hahaha~
    Perkara yg sama juga den takot~

    ReplyDelete
  2. tp cita ni gak la layan masa kecik2 kn,,hee <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...